Τι είναι το Contouring μαλλιών και πως θα το πετύχετε

Είναι σχεδόν σίγουρο πως τους τελευταίους μήνες διαβάζετε και ακούτε πολλά για το contouring στο μακιγιάζ,μια νέα τεχνική που πολλές από εσάς ήδη εφαρμόζετε στο καθημερινό σας make up και διαπιστώνετε σημαντική διαφορά. Πλέον υπάρχει όμως και το contouring μαλλιών.

Γιατί όμως αξίζει να το δοκιμάσετε? Το contouring ανάλογα με τον τρόπο που διαμορφώνεται στα μαλλιά σας έχει στόχο να αναδείξει με τους φωτεινούς τόνους τα δυνατά σημεία του προσώπου και να δώσει καλύτερο σχήμα στα πιο «αδύναμα» με τους πιο σκούρους.

Contouring and highlighting είναι οι κατάλληλες για το δικό σας σχήμα προσώπου όπου οι δημοφιλείς babylights κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο,το ombre γίνεται πιο “διακριτικό” και το bronde πιο φωτεινό! 

contouring6-365x500 contouring1-365x500

contouring2-365x500 contouring4-365x500

Hair Contouring ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας.

Στρογγυλό Πρόσωπο. Τα στρογγυλά πρόσωπα έχουν ξεκάθαρο περίγραμμα κι έτσι οι ανοιχτόχρωμοι τόνοι είναι ιδανικοί για τα πάνω σημεία των μαλλιών σας, στη γραμμή του κεφαλιού από το ένα αυτί μέχρι το άλλο, ενώ τις πιο σκούρες αποχρώσεις μπορείτε να τις προτιμήσετε για τα σημεία κάτω από το ύψος των αυτιών, όπως επίσης και για τις άκρες των μαλλιών σας.

Οβάλ σχήμα προσώπου: Το σχήμα προσώπου που είναι ιδανικό για όλα τα είδη hair contouring αρκεί να χαρίζει βάθος, δομή και λάμψη στα μαλλιά.

Πρόσωπο με γωνίες:Το μυστικό σε ένα τέτοιο πρόσωπο είναι να κάνετε ανταύγειες σε σημεία που θα “μαλακώσουν” τις γωνίες. Μπορείτε να δοκιμάσετε σκουρόχρωμες αλλά και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις στις γωνίες του προσώπου αλλά και στις άκρες που πλησιάζουν στη γραμμή του σαγονιού.

Πηγή: ikonomakis.gr

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *