Σύσφιξη προσώπου και σώματος με ραδιοσυχνότητες

H δράση των ραδιοσυχνοτήτων είναι ευεργετική για τη σύσφιξη του δέρματος τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Είναι μέθοδος μη χειρουργική με ανάλογα αποτελέσματα με αυτά ενός lifting ή μιας λιποαναρρόφησης χωρίς να απαιτείται ,όμως , χρόνος ανάρρωσης μιας και ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει απευθείας στις υποχρεώσεις του.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ
Προκαλείται η θέρμανση των ιστών του χορίου, των λιποκυττάρων και των κυττάρων κολλαγόνου τα οποία βρίσκονται κάτω από το δέρμα μέχρι το σημείο της συστολής τους, με ορατό αποτέλεσμα ένα πιο σφικτό δέρμα. Ο οργανισμός ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για την αποκατάσταση της εσωτερικής θερμικής βλάβης που πραγματοποιείται παράγοντας κολλαγόνο και ελαστίνη. Έτσι, η αλλαγή είναι αισθητή και συνεχής, το δέρμα πιο λείο και λαμπερό και η εμφάνιση πιο νεανική.
Η διαδικασία διαρκεί 45 λεπτά περίπου για το σώμα και οι συνεδρίες που απαιτούνται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος είναι 6-10. Για έντονα προβλήματα ενδείκνυται ο συνδυασμός με cavitation, λεμφικό μασάζ ή μεσοθεραπεία.
Στο πρόσωπο προτείνονται 4-8 συνεδρίες ανά 1 εβδομάδα και για πιο απαιτητικά πρόσωπα μπορεί να συνδυαστεί με μεσοθεραπεία ή άλλες θεραπείες αντιγήρανσης.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
1. Σύσφιξη σώματος (χέρια, κοιλιά, γλουτοί, μηροί, “ψωμάκια”)
2. Σμίλευση πριν ή μετά από λιποαναρρόφηση
3. Βελτίωση της εικόνας της κυτταρίτιδας
4. Σύσφιξη προσώπου – λαιμού
5. Λείανση ρυτίδων (και ματιών-πόδι χήνας)
6. Ανάπλαση ουλών