fani

Ελληνικό στυλ στην Αγγλία από την Φανή

Ένα ακόμη νέο κορίτσι, δημιουργικό, με όνειρα και αστείρευτη διάθεση για μόδα. Ένα κορίτσι που επέλεξε να κυνηγήσει τα όνειρα της στο εξωτερικό μας μιλά γι’ αυτήν την απόφαση και για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της.

Τι κάνει ένα κορίτσι από την Ελλάδα στην Αγγλία;

Αγαπώ την χώρα μου, και δεν είχα στο μυαλό μου να φύγω ποτέ, αλλά οι συνθήκες με ανάγκασαν. Ο χώρος της μόδας και του blogging είναι πολύ περιορισμένος στην Ελλάδα δυστυχώς. Το εξωτερικό δεν έχει όρια ούτε στην φαντασία κάποιου, ούτε στο στυλ. Σου δίνει άλλες προοπτικές, όποτε είναι μια πρόκληση για εμένα που βρίσκομαι εδώ και ποσό μάλλον στο Λονδίνο, το οποίο είναι η πρωτεύουσα του στυλ.

fani 8 fani 2

Με τι ασχολείσαι εκτός από το Fashion blogging;

Εκτός από το blogging, δουλεύω σε μια πολυεθνική εταιρία retail. Λατρεύω να συναναστρέφομαι με τον κόσμο, να μαθαίνω τι τους αρέσει και τι ψάχνουν, αγαπώ τη δουλειά μου, γιατί κάθε μέρα με βοηθάει να καταλαβαίνω τι θέλει ο κόσμος όλο και περισσότερο και φυσικά αυτό με κάνει καλύτερη και στο κομμάτι του blogging. Δε σας κρύβω ότι προσπαθώ να περάσω τις ιδέες μου στον κόσμο που συναναστρέφομαι καθημερινά. Εκτός από αυτό, έχω ξεκινήσει μια σχολή professional styling είναι κάτι που ήθελα πάντα να κάνω και θεωρώ ότι θα με βοηθήσει παρά πολύ στη δουλειά μου.

Πως πήρες την απόφαση να φύγεις στο εξωτερικό;

Οι συνθήκες με ανάγκασαν να φύγω. Άρχισα να καταλαβαίνω ότι αυτά που ήθελα να κάνω δεν μπορούσα να τα κάνω στην Ελλάδα, όποτε ήταν μονόδρομος για μένα να φύγω στο εξωτερικό και να προσπαθήσω τουλάχιστον για αυτά. Έχω μεγάλα όνειρα και θέλω να κάνω την προσπάθεια μου να τα κατακτήσω. Βεβαίως δε θα μπορούσα ποτέ να φύγω μόνη μου. Έχω το αγόρι μου εδώ, ο οποίος με στηρίζει και με βοηθάει παρά πολύ σε αυτό που κάνω!

fani 4 fani 3

Τι έκανες πριν το blogging;

Πριν ασχοληθώ με το blogging, δούλευα σε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρία στο Ηράκλειο της Κρήτης συγκεκριμένα. Θεωρώ ότι η δουλειά ήταν περισσότερο αυτό που μου ενέπνευσε να ασχοληθώ με το blogging, γιατί μάθαινα καθημερινά καινούργια trends, έβλεπα και ζούσα τη μόδα από μέσα!

Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σου;

Η ζωή στο εξωτερικό είναι εντελώς διαφορετική από ότι στην Ελλάδα από όλες τις απόψεις. Μπαίνεις στο σωστό δρόμο να κάνεις πράγματα που στην Ελλάδα ούτε θα σκεφτόσουν. Μπαίνεις στο κλίμα να κυνηγάς τη μέρα μέχρι να τελειώσει και να την εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο! Σίγουρα έχει αλλάξει η ζωή μου προς το καλύτερο, γιατί έχω καταφέρει πράγματα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκομαι εδώ και συνειδητοποίησα ότι πάλευα για αυτά σχεδόν 3 χρόνια στην Ελλάδα. Βλέποντας αυτή την εξέλιξη που υπάρχει εδώ, πλέον δε φοβάμαι να διεκδικήσω ακόμη περισσότερα από αυτά που είχα στο μυαλό μου όταν πρώτο έφτασα εδώ.

 fani 9 fani 5

Από που αντλείς την έμπνευση σου;

Θα σου πω κάτι που μου λέει το αγόρι μου (είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν ξυπνήσω και το τελευταίο πριν κοιμηθώ). Πάντα όταν ξυπνάω το πρωί, μου αρέσει να διαβάζω άρθρα για τη μόδα, να παρακολουθώ βίντεο σχετικά με αυτό και το ίδιο ακριβώς κάνω και το βράδυ πριν κοιμηθώ. Θέλω να ενημερώνομαι, μου αρέσει να βλέπω insta stories με τις αγαπημένες μου bloggers ή youtubers σε ότι γλώσσα και να είναι ακόμη και ας μην καταλαβαίνω μου αρέσει η αισθητική που προβάλουν στα social media. Θεωρώ ότι έμπνευση σου βγάζει το κάθετι που θα δεις και θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον είτε υλικό είτε άυλο πράγμα πού θα σε κάνει να θέλεις να μαζέψεις και αλλά στοιχεία, για να ολοκληρώσεις μια εικόνα στο μυαλό σου!

Οι στόχοι σου για το μέλλον;

Μεγάλη κουβέντα αυτή (γέλια). Αγαπώ το styling και μέσω του blog έχω βρει ένα τρόπο να δείχνω τις ιδέες μου και να λέω τη γνώμη μου με στιλιστικά παραδείγματα. Ένας από τους άμεσους στόχους μου είναι όταν τελειώσω την σχολή, στην οποία βρίσκομαι, να μπορώ να συνδυάσω την δουλειά μου ως freelancer stylist μαζί με το blogging που τόσο αγαπώ!

fani 7 fani 6

Ποιο προϊόν (καλλυντικό, κρέμα) βρίσκεται πάντα στην τσάντα σου και γιατί;

Εκτός από το φορτιστή μου, που δεν πάω πουθενά χωρίς αυτόν, τα επόμενα αγαπημένα μου προϊόντα είναι 2, γιατί δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο καλύτερα. Το ένα είναι το «hoola» από «benefit» σε travel size, γιατί πάντα λίγο bronzer χρειάζεται, και το άλλο είναι το αγαπημένο μου lip balm από «apivita» με πρόπολη για να ενυδατώνω τα χείλη μου!

Πως επιλέγεις τις εταιρίες με τις οποίες θα συνεργαστείς;

Είναι πολλές εταιρίες που σε επιλέγουν στην προσπάθεια τους να βρουν influencers. Για να συνεργαστώ με κάποια εταιρία πρέπει να μου αρέσει το προϊόν (also known as minimal άνθρωπος μέχρι αηδίας). Εκτός από αυτό φροντίζω πάντα τα προϊόντα που διαφημίζω να είναι προσιτά για το ευρύ κοινό!

Που αλλού μπορούμε να σε βρούμε εκτός από το instagram;

Λοιπόν μπορείτε να με βρείτε στο facebook: life view
Στο προσωπικό μου blog: lifefview.com
Email: lifefview@gmail.com
Instagram: lifefview