Πώς να διακοσμήσουμε σωστά ένα coffee table

Πάντα η όμορφη διακόσμηση είναι αυτή θα τραβήξει την προσοχή σε ένα χώρο και θα μας κάνει να νιώσουμε φιλόξενα μέσα σε αυτόν.

Όπως όλοι γνωρίζουμε: “η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά”, έτσι και στην διακόσμηση η λεπτομέρεια είναι αυτή που θα κάνει το σύνολο του χώρου σας εκθαμβωτικό και ξεχωριστό.

Η διακόσμηση ενός απλού coffee table φαντάζει απλή. Κι όμως! Όταν φτάσει η στιγμή όλοι δυσκολευόμαστε με τη διακόσμησή του και δεν είμαστε σίγουροι αν τα αντικείμενα που έχουμε επιλέξει ταιριάζουν μεταξύ τους ή είναι κατάλληλα για coffee table.

Coffee table books, λουλούδια, αγάλματα, δίσκοι και άλλα που θα δούμε παρακάτω είναι τα must διακοσμητικά για ένα coffee table.

Προσπαθήστε να το κρατήσετε όσο πιο τακτοποιημένο γίνεται αποφεύγοντας τα σκόρπια αντικείμενα (σημειώσεις, κλειδιά, τηλεκοντρόλ). Τοποθετήστε πάνω κουτιά μικρού μεγέθους που θα σας βοηθήσουν στην οργάνωσή τους.

Αποφύγετε το κλασσικό βάζο με λουλούδια στο κέντρο του τραπεζιού. Τοποθετήστε το βάζο μέσα σε ένα δίσκο, προσθέτοντας κι άλλα διακοσμητικα αξεσουάρ ή τοποθετήστε το πάνω σε βιβλία.

Πάμε να δούμε μερικές ιδέες για το πως ένα απλό coffee table μπορεί να κλέψει την παράσταση.

4 5 6 7
coral-and-porcelan