christmas-bazaar

Oδηγός Γιορτινών Bazaar

by Σπύρος Καλαματιανός

Εσείς που μένετε Αθήνα ή εσείς που σκέφτεστε να την επισκεφτείτε μέσα στις γιορτές. Παρακάτω θα δείτε έναν πολύ ενδιαφέρον οδηγό γιορτινών bazaar.

Η πρωτεύουσα έχει φορέσει τα γιορτινά της εδώ και πολύ καιρό. Όσο κορυφώνεται και πλησιάζουν αυτές οι Άγιες μέρες, όλα τα Ελληνικά brand βάζουν τα λεγόμενα γιορτινά bazaar. Μπορείς να βρεις πολλά και διάφορα πράγματα σε πολύ καλές τιμές. Αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα είναι που στην πόλη της Αθήνας θα κάνεις σωστές και ποιοτικές αγορές. Τα περισσότερα καταστήματα ντύνονται πιο γιορτινά και λανσάρουν τις εκπτώσεις του μέσω κάποιου event, με καλή μουσική, ένα ποτό, γλυκά, show κ.α πολλά.

Κάποια bazaar που έπεσαν στην αντίληψη μου και αξίζει να περάσετε μία βόλτα είναι αυτό του εκπληκτικού σχεδιαστή Πάρη Βαλταδώρου. Πρόσφατα βρέθηκα στην Βουκουρεστίου και απόλαυσα ένα πολύ εντυπωσιακό fashion show, που συνόδεψαν τα εγκαίνια του νέου του καταστήματος, μαζί με πολύ όμορφα ρούχα και ενός bazaar με πολύ ελκυστικές τιμές, που καμία γυναίκα δε θέλει να χάσει.

Αν ανηφορίσουμε λίγο πιο πάνω και φτάσουμε στο Κολωνάκι. Εκεί θα βρούμε τις πιο chic και elegant προτάσεις του Atelier Loukia, στις καλύτερες τιμές. Ενώ μία άλλη κυρία της Ελληνικής μόδας Όλγα Καραβερβέρη στο νέο της κατάστημα, δημιούργησε μία άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα και προσφέρει ποιότητα και προνομιακές τιμές.

Εάν πάλι δε θέλετε να πάτε στο Κολωνάκι μπορείτε να μεταφερθείτε παράλληλα της Ερμού, όπου εκεί ο οίκος μόδας με τις αέρινες δημιουργίες του Γιάννη Τόγκου Kathy Heyndels σε άκρως ενδιαφέρουσες τιμές.

Επίσης, εάν θέλετε υφάσματα, ο Ερωτόκριτος Κιμιώνης θα σας υποδεχτεί με τη γνωστή του τρέλα και θα σας προσφέρει γιορτινά υφάσματα στις καλύτερες τιμές. Ενώ στις 24/12 θα στήσει το καθημερινό γλέντι του και όλα τα λεφτά, (όπως κάθε χρόνο) θα πάνε στο Χαμόγελο του Παιδιού.

christmas-bazaar-1

Τώρα, εάν πάτε μέχρι την Ερμού και θέλετε αρώματα, κάποιο νυφικό, ένα βραδινό φόρεμα ή ανδρικό γαμπριάτικο κοστούμι, ο Οίκος Μόδας Τρανούλης , μέσα από την επιτυχημένη και πολυετή εμπειρία του, έχει να σας κάνει πάρα πολύ δελεαστικές προτάσεις.

Απ΄την άλλη μεριά της Αθήνας στο Περιστέρι ο Οίκος Μόδας Nikos-Takis, ορόσημο στο χώρο της μόδας. Βάζει ένα πολύ ελκυστικό bazaar στα νυφικά, τα γαμπριάτικα, αλλά και στα βραδινά του.

To Atelier Rene ένα brand εγγύηση στο γυναικείου ενδύματος, έχει πολύ γιορτινές προσφορές για εσάς, σε τιμές που πραγματικά δεν υπάρχουν.

Ο εξαιρετικός Νίκος Αποστολόπουλος κάνει την καθιερωμένη γιορτή για να υποδεχτεί το γιορτινό του bazaar.

Επίσης πολλά και ενδιαφέροντα bazaar κάνουν σε όλη την πόλη τα φιλανθρωπικά σωματεία Φλόγα και Χαμόγελο του Παιδιού που για εμένα αξίζει ο κόπος να πάτε.

Οι Δήμοι Γλυφάδας, Χαλανδρίου, Παλαιού Φαλήρου διοργανώνουν τις καθιερωμένες Λευκές Νύχτες. Που εκεί μπορείτε να βρείτε στην κυριολεξία τα πάντα και σε απίστευτες τιμές.

Τώρα που η Αθήνα φωταγωγήθηκε γιορτινά και επίσημα, φόρεσε για τα καλά τα γιορτινά της. Εκμεταλλευτείτε το σε όλα τα επίπεδα. Π.χ βγείτε βόλτα, ψωνίστε όσο μπορείτε και όσο σας επιτρέπεται, στηρίξτε όλες τις Ελληνικές επιχειρήσεις, όλα τα Ελληνικά brand.

Έχει ανάγκη η Ελλάδα μας, οι πόλεις μας την υποστήριξη μας.

Γι΄αυτό κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, στους φίλους σας, στους συγγενείς σας, στηρίξτε την Ελληνική παράδοση.

Εύχομαι όλες αυτές οι ευχές που λέμε, που γράφουμε και θα γράψουμε να μας συντροφεύουν όλο το 2017 και όχι μόνο τις γιορτινές μέρες…