fashion-show-amea-cover

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 1o fashion show ΑΜΕΑ

Με εξαιρετική επιτυχία και με σύνθημα «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν ΜΟΝΟ άνθρωποι» διοργανώθηκε στο κτήμα Μαρτίδη στην Βάρη, το 1ο Fashion Show ΑΜΕΑ υπό την Αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, που εμπνεύστηκε διοργάνωσε η πρώην μις Ελλάς Σίλβια Αντώναρου και παρουσίασε με μοναδικό τρόπο η Δημοσιογράϕος Αννα Τσιάλτα.

Από νωρίς πάνω από 600 άτομα κατέκλυσαν τον υπέροχο χώρο του κτήματος Μαρτίδη, για να απολαύσουν ένα πρωτοποριακό Fashion Show με επαγγελματίες μοντέλα και μοντέλα –αθλητές ΑΜΕΑ με παγκόσμιες επιτυχίες και σύντομα επικράτησε το αδιαχώρητο. Τα μοντέλα μοιράστηκαν καταχειροκροτούμενα την πασαρέλα μαζί, όπως ακριβώς αξίζει να μοιράζονται μαζί μας την καθημερινότητα που βιώνουν με κάθε σεβασμό στην ιδιαιτερότητα τους και τον αγώνα τους.

                                                            fashion-show-amea

Όπως είπε στον πρόλογο της η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ντέπη Στενού: «Η βραδιά αυτή είναι αϕιερωμένη σε μοναδικούς, ξεχωριστούς ανθρώπους. Ανθρώπους που αξίζουν το σεβασμό μας, γιατί παραμένουν δυνατοί, ενώ έχουν κάθε δικαίωμα να λυγίσουν. Ανθρώπους που αξίζει να κάνουμε ϕίλους, να τους συναναστραϕούμε, να διευκολύνουμε την καθημερινότητα τους, να σεβαστούμε τη διαϕορετικότητά τους και κυρίως να διδαχτούμε από την υπομονή τους».

Στη βραδιά του 1ου Fashion Show ΑΜΕΑ, πήραν μέρος καταξιωμένοι σχεδιαστές και οίκοι μόδας, γνωστοί σχεδιαστές υποδημάτων και κοσμημάτων, καταστήματα pret a porter με επιλεγμένα γυναικεία και ανδρικά ενδύματα, καθώς και γνωστοί οίκοι νυϕικών που έντυσαν όλα τα μοντέλα, τα οποία παρέλασαν ισότιμα στην πασαρέλα, μακιγιαρισμένα και χτενισμένα από τους καλύτερους επαγγελματίες του είδους, σκορπώντας στο κοινό συναισθήματα συγκίνησης και υπερηφάνειας.

Στο τέλος της βραδιάς αποθεώθηκαν όλοι μαζί, με τη διοργανώτρια Σίλβια Αντώναρου που ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, την στήριξη και την αγάπη τους και δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων για την πρωτοβουλία και την άψογη διοργάνωση.

fashion-show-amea-3 fashion-show-amea-5 fashion-show-amea-4 fashion-show-amea-1

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο Δημήτρης Κορίλης και η Γωγώ Βαγενά. Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Βάρης- Βούλας -Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωσταντέλλος που συνεχάρη τους συντελεστές, δηλώνοντας ενθουσιασμένος από τη διοργάνωση και το κοινωνικό μήνυμα που εκπέμπει σε όλους, ο π. Υπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας, η Βουλευτής κ. Μεγαλοϊκονόμου, η Δημοτική Σύμβουλος Γλυϕάδας Μαίρη Παπάζογλου, η Δημ. Σύμβουλος Βούλας Μαίρη Σίνα, η Δημ. Σύμβουλος Κηϕισιάς Ειρήνη Φιοράντη, το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ κ. Μαριάνθη Καϕετζή, ο περιϕερειάρχης Νότιας Αττικής για το «Το Ποτάμι», Μενέλαος Κόκκαλης, ο Υποψήϕιος Βουλευτής στο ψηϕοδέλτιο της Περιϕέρειας Αττικής με τους ΑΝΕΛ κ. Λουκάς Αντώναρος, η γνωστή για την ευαισθησία της στα ΑΜΕΑ Μπέσυ Αργυράκη, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο Γιάννης Σαβιδάκης, ο Δημ. Κοντολάζος, η κ. Μαίρη Μπάρκουλη, η κ. Λένα Μποντιότη από τις Ασϕάλειες «ΜΙΝΕΤΤΑ», η Πρόεδρος του Ομίλου Ουνέσκο Νοτίων Προαστίων κ. Σούλα Κοκολέτσου, ο κ. Φαραντούρης, η Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και διοικητικά μέλη της SAILABILITI HELLAS Κική Βεντουρά –Σέρϕα και Νίκη Αναστασίου, ο ψυχίατρος ΑΜΕΑ Στέλιος Κιμπουρόπουλος, η ψυχολόγος Χριστίνα Μήλα, η κ. Κοντολέων, ο Μάικ Νικολάτος, κ. Γεωργακόπουλος και Ροζμαράκης από EUROPCAR, Λένα Αντωνάκου, Νεκταρία Καρανικόλα, Κρις Πετρίδης, οικογ. Τρανούλη, και πολλοί άλλοι.

                                                         fashion-show-amea-2

Οι χορηγοί της εκδήλωσης και συμμετέχοντες είναι οι εξής:
ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ – ΚΤΗΜΑ ΜΑΡΤΙΔΗ – ΑΥΡΑ – ΚΑΡΑΜΑΛΕΓΚΟΣ – ΣΧΟΛΗ ΚΑΡΑΤΕ ΑΠΑΤΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ – EUROPCAR – VIP SECURITY – ROYAL WHEELS – RIVIERA – MENS WOMAN SPA – NEW YORK COLLEGE – EUROPRISE XHMIKES TOYALETES – FEYS STYLE – GRANDEX – BARBERITOS ZEN RELAX ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΟΥΓΚΡΗΣ – ΚΑΡΑΤΣΙΩΛΗ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΑΙΡΗ – ΥΙΟΙ ΡΟΥΣΣΟΥ – ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΚΙΚΑ – ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ – ΜΑΡΑ ΜΥΛΟΝΩΠΟΥΛΟΥ – ΤΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΜΗΛΛΑ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ – ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ ΠΕΡΣΟΝΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ – ΜΠΛΕΤΣOΣ ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΟΦΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ – ΤΣΙΑΛΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – RODRIGO – ART FOR YOU – BIZZNEWS.GR – TOPMODELS.GR – EΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ – ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ – ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ – ΟΡΔΟΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΡΕΝΑ ΦΛΕΒΑΡΑΚΗ – ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΙΑΜΑΡΗ – ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΠΕΣΙΟΥ – ΛΙΛΙΑΝ ΠΑΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ – ΠΕΡΙ ΓΑΜΟΥ – ΤΣΕΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΓΟΥΛΙΜΗΣ

ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ που συμμετείχαν:
Σάσα Πατεράκη
Έλενα Μοσκιού
Σοϕία Αλεξανδροπούλου
Τζένη Οικονόμου-Ρίζου
Γιολάντα Ξανθούλη

“ Νέα Μοντέλα ”:
Κάτια Πιπέρογλου
Μελίνα Τσαντίρη
Κυριακού Σίλια
Ζαχαρούλα Καπετανοπούλου
Ίρμα Θωμαή
Αρετή Γιαννιά
Τζένη Μέμου
Φρίντα θεολόγου
Λευκή Σπανούδη
Ελένη Σωτηροπούλου

“Μοντέλα άνδρες”:
Σταμουλάς Άρης
Συννεϕιάς Νικόλαος
Τζέμης Πάνος

ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΜΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ :
“ Ολυμπιονίκης -Πρωταθλήτρια Ευρώπης με Εθνική Κωϕών”
Κοτσιρέα Στάλα

“Πρωταθλήτριες Ελλάδος”
Λουϕάκη Κέλλυ
Σταματοπούλου Αλεξάνδρα

“Αθλήτρια Στίβου”
Κατσούλη Βούλα

Σύλλογος “Γέϕυρα Ζωής”
Ελίνα Καντέρογλου
Καραλή Βαρβάρα
Καματηρά Μαρία

“Χρυσός Πάρα ολυμπιονίκης”
Μάμαλος Παύλος

Από “Ομάδα Μπάσκετ “Ηϕαιστος”
Κοντογιάννης Παναγιώτης
Βασίλης Πιπερής από Λάρισα

Από “Σύλλογο Γέϕυρα Ζωής”
Σωτήρης Παπάζογλου
Διαμαντάτσικος Κων/νος
Γουράνιος Νίκος
Χαρίτος Χρήστος

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ :
1. ΕΝ ΠΛΩ κ. ΝΤΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥ
2. ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ κ. ΓΡΑΦΑΚΟΣ
3. ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ κ. ΓΟΥΡΑΝΙΟΣ Κ. ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ
4. ΑΓΓΕΛΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ κ. ΤΣΑΚΙΡΗ
5. ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ κ. ΣΑΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ
6. ΟΥΝΕΣΚΟ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ κ. ΣΟΥΛΑ ΚΟΚΟΛΕΤΣΟΥ
7. ΕΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗ κ. ΦΩΤΗΣ ΒΑΚΙΡΤΖΗΔΕΛΗΣ